Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

GrooveFunnels vs. Kartra vs. ClickFunnels vs. WordPress: Review 2021

GrooveFunnels - Beoordeling: 4.5/5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️✨


Nu je weet waarom we GrooveFunnels 4.5 sterren geven, laten we het vergelijken met enkele andere marketingtools.


Aangezien GrooveFunnels een allesomvattende pakket voor digitale marketing is, is die vergelijking niet makkelijk.


GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

ClickFunnels - Beoordeling: 3/5 sterren ⭐️⭐️⭐️


ClickFunnels is een marketing tool dat in 2015 door Russell Brunson werd ontwikkeld. Het was de toonaangevende software om sales funnels te bouwen tot begin van dit jaar, toen GrooveFunnels ze overtrof in aantal gebruikers en functionaliteit. Heel wat ClickFunnels gebruikers zijn (momenteel) nog trouw gebleven aan het merk, vanwege de energieke leider, ondanks de voortdurende klachten over het gebrek aan innovatie en ondersteuning.


ClickFunnels heeft een funnel builder-interface die eenvoudig te gebruiken is, maar die in jaren niet is bijgewerkt. Ook valt het platform regelmatig uit. Aangezien het compleet gebouwd is op een verouderd framework, is het moeilijk voor ClickFunnels om de snelheid van de pagina's te verbeteren en innovatieve functies toe te voegen.


Het is enkel financieel haalbaar als je onderneming reeds een aanzienlijke winst maakt en je bereid bent om veel geld uit te geven aan reclame om bezoekers naar je site te krijgen. ClickFunnels gebruikers lopen immers al het verkeer mis dat terechtkomt op de snelle en voor SEO-geoptimaliseerde sites die op GrooveFunnels draaien. Hun gebruikers verliezen ook geld wanneer die dure advertenties blijven draaien en de ClickFunnels servers weer een paar uur of langer onbereikbaar zijn.


Met een instapprijs van $97 per maand voor hun basisdienst, waren ze een paar jaar geleden nog een goede deal. Nu worden gebruikers echter geconfronteerd met steeds meer beperkingen qua aantal funnels, domeinnamen, bezoekers en hosting voor die prijs.


Alle nieuwe gebruikers worden tegenwoordig automatisch ingeschreven op hun duurdere plan van $297 per maand en moeten hen contacteren om handmatig naar het goedkopere plan te downgraden. Listige tactieken als deze stoten heel wat nieuwe ClickFunnels gebruikers tegen de borst, die vervolgens vast komen te zitten op een platform dat hen een bom geld kost zonder echte resultaten voor maanden of jaren. Het toont ook aan dat het goedkoopste plan binnenkort zal worden afgevoerd en dat het laagste prijspunt $297 per maand zal worden.


Hun $297 per maand plan laat je meer funnels bouwen (geen websites trouwens), en geeft je toegang tot hun affiliate software (Backpack) en e-mail software (Follow-up Funnels). Software en ondersteuning zijn niet hun hoofdfocus. We hebben zelfs nog steeds meerdere support tickets open bij hen na een jaar! Bugs worden bijna nooit opgelost, en sommige support tickets zijn zelfs in maanden niet beantwoord!

ClickFunnels was de toonaangevende software om sales funnels te bouwen tot begin van dit jaar, toen GrooveFunnels ze overtrof in aantal gebruikers en functionaliteit.

ClickFunnels is in de eerste plaats een marketingbedrijf. Ze proberen de aandacht te onttrekken aan de ondermaatse software door een gratis abonnement aan te bieden voor hun FunnelFlix-trainingsite. Ze willen je als het ware verslaafd maken aan het consumeren van hun informatie en trainingen. Maar, zou je niet liever de juiste tools in je handen hebben en verslaafd worden aan de kick van geld op je rekening te zien verschijnen?


Ook is een deel van de geadverteerde training niet beschikbaar, en volgens onze communicatie met hen in support tickets ZAL NIET beschikbaar zijn op hun trainingssite. Dat duidt op zijn minst op wanbeheer. In het slechtste geval is het nog maar eens een bewijs van valse reclame door ClickFunnels.


Evenzeer de bewering dat de premium support van het $297-plan beter is dan support bij de $97-optie. Support op beide niveaus is gewoon ronduit slecht. Ze hebben onlangs een plan geïntroduceerd dat telefonische ondersteuning omvat, tegen $2.497 (€2.100!) per maand nog wel!


Welk plan je ook hebt, verwacht dat je een bijkomende $300-$2.000 (€250-€1.650) per maand betaalt aan externe ontwikkelaars voor tools die ontbreken bij ClickFunnels.


Voor dat bedrag kan je het hele GrooveFunnels Platinum Lifetime pakket kopen en nooit meer een maandelijkse vergoeding betalen.


ClickFunnels is enkel financieel haalbaar als je bereid bent om veel geld uit te geven aan reclame om bezoekers naar je site te krijgen.


Hun gebruikers lopen immers al het verkeer mis dat terechtkomt op de snelle en voor SEO-geoptimaliseerde sites die op GrooveFunnels draaien.

Kartra - Beoordeling: 3.5/5 sterren ⭐️⭐️⭐️✨


Kartra kan membership sites en landingspagina's maken, heeft e-mail follow-ups, een helpdesk tool, en andere functies.


Het is geen verrassing, aangezien GrooveFunnel's eigen Mike Filsaime, de mede-oprichter was van Kartra. Nadat ze jaren geleden uit elkaar gingen en het "niet-concurrentiebeding" afliep, bracht Mike een uiterst bekwaam team samen om GrooveFunnels te bouwen.


Terwijl de Kartra technologie wat traag en verouderd is, wordt het toch nog vaak gebruikt omdat het een stabieler platform is dan ClickFunnels. Maar voor mensen die weten dat innovatie in marketing van vitaal belang is, is GrooveFunnels de betere keuze.


Terwijl de Kartra technologie wat traag en verouderd is, is het een stabieler platform dan ClickFunnels. 


Maar voor mensen die weten dat innovatie in marketing van vitaal belang is, is GrooveFunnels de betere keuze.

WordPress - Beoordeling: 3/5 sterren ⭐️⭐️⭐️


WordPress is zeer veelzijdig. Er is een reden waarom het door heel wat van 's werelds drukste sites wordt gebruikt.


Het is zeer modulair, en als je kan programmeren, kun je het zo'n beetje alles laten doen wat je wilt. Er zijn ook duizenden plugins. Daarmee wordt het dan ook snel complex, verwarrend, en beveiligingsproblemen stapelen zich snel op.


We weten het uit eigen ervaring. We houden er van om te schrijven, zijn voldoende technisch onderlegd, maar gaven het bouwen en onderhouden van onze sites uiteindelijk op. Onze WordPress sites hadden bijna dagelijks aandacht nodig om de plugins te updaten en zo de beveiligingsrisico's te weren.


Bepaalde plugins stopten met werken, werden niet langer ontwikkeld of waren incompatibel geworden met elkaar. Toen kwam er een nieuwe WordPress-versie, en de helft van de functionaliteit van onze site verdween. Uiteindelijk was het genoeg.


Als je graag onder de motorkap sleutelt en precies weet hoe alles werkt, dan is WordPress misschien iets voor jou. Als je in plaats daarvan je graag wilt richten op geld verdienen, dan zou ik WordPress links laten liggen.


Ja, er zijn heel wat gratis plugins, maar ze zullen je een pak aan tijd kosten. En de plugins die je nodig hebt om de klus te klaren zullen je ook geld kosten, sommige zelfs maandelijks of jaarlijks, zonder enige garantie dat ze in de toekomst nog compatibel zijn met jouw andere plugins.


WordPress is een fantastische hulpmiddel voor de IT/publishing afdeling van een bedrijf om vrij beschikbare informatie te verspreiden. Het is niet de beste tool om je producten en diensten kosteneffectief te gaan marketen.

GrooveFunnels. Gratis lifetime access tot GroovePages Lite en GrooveSell. Geen creditcard nodig, nooit. Vergeleken met ClickFunnels, Kartra, Builderall en Wordpress. Totaaloplossing voor verkopen op internet en marketing. Gratis account. [GrooveReview.nl]

WordPress is zeer veelzijdig en heeft duizenden plugins


Daarmee wordt het dan ook snel complex, verwarrend, en beveiligingsproblemen stapelen zich snel op.

WordPress is een fantastische hulpmiddel voor de IT/publishing afdeling van een bedrijf om vrij beschikbare informatie te verspreiden.


Het is niet de beste tool om je producten en diensten kosteneffectief te gaan marketen.

Conclusie

GrooveFunnels heeft grote ambities, maar ook de sterke visie, het nodige leiderschap en de ervaring om die waar te maken.


Mike en het team begrijpen heel goed wat de markt nodig heeft en zijn gericht op het continu verbeteren van het platform. In plaats van gebruikers bezig te houden via duizenden uren aan overbodige trainings videos zoals elders het geval, richten ze zich op wat echt belangrijk is voor je succes: het bouwen van tools die werken.


En, je krijgt precies de training die je nodig hebt er bovenop, gratis! Wanneer je als klant success opbouwt via GrooveFunnels, dan is dat voor hen het beste uithangbord.


Verwacht dat GrooveFunnels de online marketingindustrie de komende jaren compleet gaat domineren.


De lange termijn kostenbesparingen van het GrooveFunnels Platinum Lifetime plan zijn ook enorm. De overstap van ClickFunnels naar GrooveFunnels een paar maanden geleden was onze beste beslissing ooit. We hebben nu een stabiel, toekomstgericht platform, een volledig pakket aan marketing tools en levenslange updates en upgrades, zonder maandelijkse kosten.


Het wordt mogelijks hetzelfde verhaal voor jou. Zodra uw break-even draait door over te stappen, worden al die extra maandelijkse besparingen bijna pure winst!

GrooveFunnels is de No.1 pagina en sales funnel bouwer. 43.122 mensen zijn de afgelopen 30 dagen overgestapt van producten zoals ClickFunnels, Kartra, Builderall, Wordpress en andere. En nu zijn GroovePages Lite en GrooveSell gratis. [GrooveReview.nl]
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

De overstap van ClickFunnels naar GrooveFunnels een paar maanden geleden was onze beste beslissing ooit. 


We hebben nu een stabiel, toekomstgericht platform, een volledig pakket aan marketing tools en levenslange updates en upgrades, zonder maandelijkse kosten.

Om op te vallen, heb je de allerbeste marketing tools nodig die je te pakken kunt krijgen. GrooveFunnels Platinum heeft ze zowat allemaal, en als je nog steeds de kans hebt, upgrade dan snel naar het Platinum Lifetime voordat het plan voor goed verdwijnt.