Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Hoe GrooveFunnels marktleider wordt in online verkoop en marketing.

GrooveDigital, het bedrijf achter GrooveFunnels, beoogt de marktleider te zijn van software tools die het mogelijk maakt om van om het even waar online een onderneming te starten, te laten groeien en te beheren.


Terwijl veel bedrijven een oplossing bieden voor slechts één specifiek probleem, vindt het GrooveFunnels-team dat gebruikers beter verdienen.


Men nam twee jaar de tijd om de pijnpunten te identificeren waar ondernemers mee te maken hebben en de beste manieren te vinden om die op te lossen.


Ze keken welke processen goed op elkaar leken, om zo hun ontwikkeling te stroomlijnen. Het zorgt ervoor dat elke app dezelfde look en feel heeft, waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn.


Eerst brachten ze hun online verkoopplatform, GrooveKart, uit. Het is inmiddels een gedegen concurrent voor Shopify, omdat het niet langer nodig is om extra plugins en tools te kopen voor basisfunctionaliteit.


Het team wil niet zomaar een bijkomend alternatief op de markt zijn. Men streeft ernaar om de beste tools te leveren voor elke stap van ons marketingsysteem. GrooveFunnels is de verwezenlijking daarvan.


Het team bestaat uit online marketing professionals die er op gebrand zijn de behoeften van hun gebruikers te kennen. Ze vragen naar en evalueren voortdurend ideeën en feedback van hun gebruikers.

GrooveFunnels Funnelbuilder, Sitebuilder Management Team. Wie is Matt Filsaime (CEO), John Cornetta (President), Matt Serralta (COO), Matt Naus (CTO), Donna Fox (CMO)? [GrooveReview.nl]
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Het team bestaat uit online marketing professionals die er op gebrand zijn de behoeften van hun gebruikers te kennen. 


Ze vragen naar en evalueren voortdurend ideeën en feedback van hun gebruikers.

Bovenal willen gebruikers toegang hebben tot dezelfde high-end marketingtools die topprofessionals gebruiken.


Met de enorme expertise van het team, en met onze inbreng, bouwen ze zo het best mogelijke all-in-one platform dat toegankelijk is voor ons allemaal.


Mike Filsaime, CEO - Mike is al tientallen jaren toonaangevend in de software- en marketingindustrie. Hij was de mede-ontwerper van Kartra en WebinarJam. Omdat zijn zakenpartners in die tijd Mike's innovatieve ideeën en visies niet deelden, kochten ze zijn aandelen en lieten ze hem een niet-concurrentiebeding ondertekenen. Toen dat afliep, verzamelde Mike het best mogelijke team rond zich om GrooveFunnels te creëren. Ze begonnen alle tools vanaf nul te bouwen bovenop een nieuw, veelzijdiger, toekomstbestendig framework. Nooit blij met de status quo, zou men alles wat verbeterd kon worden, verbeteren.


John Cornetta, President – Met zijn meer dan 20 jaar aan zakelijke online ervaring heeft John meer dan 50 bedrijven helpen lanceren. Zijn specialiteiten zijn print-on-demand en e-commerce. Hij kent deze industrieën als geen ander. Deze knowhow geeft GrooveDigital een voorsprong op concurrenten als Shopify, met producten als GrooveKart, GrooveSell en GrooveFunnels.


Matt Serralta, COO - Matt brengt 10+ jaar ervaring in high ticket sales en management met zich mee. Overal waar een grootse software launch plaatsvond, was Matt aanwezig. Hij weet welke kant de markt heen gaat en zorgt ervoor dat de producten van GrooveDigital perfect in die trend passen.


Mattijs Naus, CTO - Als Chief Technical Officer van GrooveDigital is Mattijs de juiste persoon. Hij heeft de vaardigheid om zowel vanuit een ontwikkelaar als vanuit een bedrijfseigenaar problemen te analyseren en weet dit perfect te vertalen naar zijn team.Donna Fox, CMO - Donna was de Marketing Director en Senior Vice President of Operations voor Kartra voor een gecombineerde 5 jaar. Daarbovenop voegt ze nog 13 jaar aan ervaring toe met het opbouwen van marketingteams van formaat. Als Chief Marketing Officer creëert deze wonder woman een hoogstaande cultuur van klantenservice terwijl ze de tevens de merkbekendheid en omzet de hoogte instuurt.


GrooveFunnels is de volgende stap in digitale marketing software, en bestaat uit alle tools die je nodig hebt om online snel en veel verkopen te genereren.

Bovenal willen gebruikers toegang hebben tot dezelfde high-end marketingtools die topprofessionals gebruiken.

GrooveFunnels is de volgende stap in digitale marketing software, en bestaat uit alle tools die je nodig hebt om online snel en veel verkopen te genereren.