Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Hoeveel we besparen door GrooveFunnels: Marketing software vergelijken.

Voor veel bedrijven en particulieren die net zijn gestart, is het essentieel om de maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden.


Met het gratis GrooveFunnels Base plan wil het GrooveFunnels team iedereen een voorproefje geven van hoe het is om te werken met de beste marketing apps ter wereld.


Natuurlijk hopen ze dat je de software zo handig zult vinden dat je naar het volledige pakket gaat upgraden naarmate je bedrijf zich uitbreidt. Ze moeten immers geld verdienen om dit alles te betalen. Snelle servers, een kundig ontwikkelingsteam en uitstekende klantenservice kosten geld.


Om de paar weken brengen ze nieuwe apps uit en voegen ze nieuwe functies toe, en daarmee heel wat nieuwe en gelukkige gebruikers!


Het tijdelijk aangeboden Platinum Lifetime plan stelt hen in staat om snel veel kapitaal op te halen, waardoor ze meer ontwikkelaars kunnen inhuren en ze alle apps een half jaar eerder kunnen lanceren!


We hebben nog nooit een bedrijf zo'n uitgebreid pakket aan waardevolle apps zien lanceren in zo'n korte periode. Ze zorgen ervoor dat concurrenten hen nooit nog kunnen bijbenen.Aangezien GrooveFunnels officieel nog steeds in Beta is, verwacht je af en toe een paar bugs tegen te komen, maar niets onoverkomelijk. We kunnen omheen werken en de door snelle feedback van de community worden bugs snel verholpen.


"Zou het niet beter zijn om de software pas uit te brengen wanneer het uit Beta is?"


Niet echt. Gmail en andere projecten waren ook in Beta. De huidige, korte Beta-fase stelt het team in staat om snel feedback te krijgen van een groot aantal gebruikers; in dit geval honderdduizenden mensen.


Als direct resultaat zijn de apps die normaal midden 2021 zouden worden gelanceerd reeds vele maanden vooruitgeschoven.


En voor ons, nou ja, we hebben de kans om het hele pakket te kopen aan een ongeziene prijs die nooit meer terugkomt.


Dus, ja! We zijn blij dat we GrooveFunnels al vroeg hebben ontdekt.


We schreven eerder dat we van ClickFunnels naar GrooveFunnels zijn overgestapt. Enkele van de vele redenen waren het gebrek aan transparantie, integriteit en degelijke ondersteuning.


Maar een andere, misschien wel belangrijkere reden: de buitensporige kosten van ClickFunnels voor tergend trage funnels die niet eens in Google te vinden zijn.

GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

De huidige, korte Beta-fase stelt het team in staat om snel feedback te krijgen van een groot aantal gebruikers.


En voor ons, nou ja, we hebben de kans om het hele pakket te kopen aan een ongeziene prijs die nooit meer terugkomt.

WAARSCHUWING. We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke blessures tengevolge van deze schokkende prijsvergelijking.


Aangezien de prijzen in USD worden aangerekend zijn ze hier zo vermeld. Bij de algemene besparing hebben we het bedrag ook afgerond in Euro.


GrooveFunnels

We tekenden in op de GrooveFunnels Platinum Lifetime deal vóór 1 september 2020, via het toenmalige 3-maanden financieringsplan. Er zijn heel wat verschillende plannen beschikbaar, die we weldra in detail bekijken.


  • Als vroege vogels betaalden we in totaal slechts $1.491 verdeeld over 3 maanden, enkel dat!
  • Hiervoor hebben we levenslang toegang.
  • Alle toekomstige updates en upgrades.
  • Wekelijkse verbeteringen aan de suite!
  • Geen verdere uitgaven na die drie maanden, ooit!


ClickFunnels

Er is geen LifeTime-deal bij ClickFunnels. Er is alleen een maandelijks terugkerend abonnement.


  • Als voormalige klanten bij ClickFunnels hebben we 2 jaar lang maandelijks kosten betaald, samen bijna $7.127 totdat we overstapten.
  • Geen waardevolle updates of upgrades in twee jaar. Verschillende waardevolle functies zijn zelfs verwijderd!
  • Ondanks wat op uitverkochte podia wordt verkondigd als "Bijna elke keer dat u inlogt zult u verbeteringen zien aan de software" zijn er helemaal geen verbeteringen.
  • Uitgaven van $297 per maand voor gehavende en door bugs geteisterde ClickFunnels Platinum plan, of
  • Uitgaven van $2.497 per maand voor het plan met telefonische ondersteuning en dat nodig is als je meer dan 9 domeinnamen wil gaan gebruiken! Jakkes!Dus, wat we betaalden voor GrooveFunnels Platinum, met levenslange updates en upgrades, zou ons respectievelijk 5 maanden of amper 17 DAGEN toegang geven tot het beperkte en verouderde platform van ClickFunnels.


Kunt u zich dat voorstellen?


We gebruiken meer dan 9 domeinnamen. Misschien doe jij dat ook wel. Door over te stappen van ClickFunnels naar GrooveFunnels, besparen we bijna $29.964 (€25.000) per jaar! Wow!


Dat is niet alles!


Dankzij de GrooveFunnels suite besparen we mogelijks nog eens $12.382 (€10.000) extra per jaar op alle tools die ClickFunnels niet heeft.


In ons geval, een mogelijke besparing van $41.158 (€34.750), elk jaar opnieuw!


Als u net start, hebt u misschien minder dan 9 domeinnamen die u wilt gebruiken en hebt u waarschijnlijk minder functionaliteit nodig.


Verwacht dan gemiddeld $3.000-$16.000 (€2.500-€13.500) per jaar te besparen door GrooveFunnels Platinum te gebruiken.

Wat we betaalden voor GrooveFunnels Platinum, met levenslange updates en upgrades, zou ons respectievelijk 5 maanden of amper 18 DAGEN toegang geven tot het beperkte en verouderde platform van ClickFunnels.

Door over te stappen van ClickFunnels naar GrooveFunnels, besparen we bijna $29.964 per jaar! Wow!


Dat is niet alles! Dankzij de GrooveFunnels suite besparen we mogelijks nog eens $12.382 extra per jaar op alle tools die ClickFunnels niet heeft.

Marketingtools die GrooveFunnels Platinum vervangt.

GrooveFunnels vergeleken met ClickFunnels, SamCart, TapAffiliate, ActiveCampaign, Kajabi, Vimeo, Shopify, GotoWebinar, EverWebinar, StreamYard, Zendesk, Calendly, Response Suite en Provely. Levenslange licentie sales funnel builder. Eenmalige betaling goedkoper dan oplossingen van derde partijen. Marketing- en sales funnels. Besparing van meer dan €13.000 per jaar. [GrooveReviewed.com]

Als u net start, hebt u misschien minder dan 9 domeinnamen die u wilt gebruiken en hebt u waarschijnlijk minder functionaliteit nodig.


Verwacht dan gemiddeld $3.000-$15.000 per jaar te besparen door GrooveFunnels Platinum te gebruiken.

We hopen dat u tegen de tijd dat u dit leest, nog van een soortgelijke aanbieding gebruik kan maken,


Als u nog de mogelijkheid heeft om het Lifetime Platinum-plan te bestellen, zelfs als u de betalingen over meerdere maanden moet spreiden, overweeg dan zeker om het te doen. Je bespaart jezelf een hoop geld! En, aangezien alle tools die je dagdagelijks gebruikt dan compleet betaald, is de uitsparing van maandelijkse abonnementen pure winst!


Wanneer de Beta voorbij is, zullen de tarieven nog steeds betaalbaar zijn in vergelijking met de concurrenten. De maandelijkse kost zal dan tussen de $99 en $299 bedragen, maar er snel genoeg bij zijn om de Platinum Lifetime deal te pakken te krijgen voelt een beetje als de loterij winnen!


U zult de gratis versie geweldig vinden, en vroeg of laat gaat u mogelijks toch overschakelen naar de volledige versie, dus overweeg of het niet handig is om dat vandaag te doen en de besparingen in uw zak steken.


Zelf al ga je voor de compleet gratis Basis plan versie, weet dat je al meer tools beschikbaar hebt dan concurrerende betaalde diensten.


Registreer alvast het gratis levenslange Base pakket of kies voor het totaalpakket met alle toekomstige upgrades in het Platinum Lifetime pakket.

GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Er snel genoeg bij zijn om de Platinum Lifetime deal te pakken te krijgen voelt een beetje als de loterij winnen!