Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Is GrooveFunnels precies wat ik nodig heb? Funnels & sites importeren.

Laten we eens kijken wie het meest profiteert van GrooveFunnels.


  • Iedereen die hun marketingtools in één suite wil samenbrengen, kosten wil besparen, de productiviteit wil verhogen en zich wil focussen op meer inkomsten.
  • Coaches, Consultants, Trainers en Counselors.
  • Online Marketeers en Netwerk Marketeers.
  • B2C-Diensten en E-commerce.
  • B2B-Diensten en Agentschappen.


Er is nooit één platform dat het beste is voor iedereen. Toch is er naar onze mening geen enkele andere dienst zo veelzijdig en voordelig als GrooveFunnels!


Wanneer we een tool hebben die werkt, kunnen we geneigd zijn om er aan vast te houden. Dat is begrijpelijk. Maar het kan geen kwaad om te kijken naar de extra tools die GrooveFunnels biedt en die je duizenden euros per jaar kunnen besparen.


Naarmate je de suite meer en meer gebruikt, kom je al snel tot dezelfde conclusie: het is zinvol om al onze marketingsystemen in één suite onder te brengen.


Je kan de kant-en-klare site en funnel sjablonen gebruiken voor ontzetten veel verschillende niches en deze compleet aanpassen aan uw behoeften. Of, je kan een site of funnel vanaf nul bouwen. Sleep de wireframes of elementen gewoon op hun plaats, en wees gerust dat jouw website automatisch geoptimaliseerd is voor SEO!

Met GrooveFunnels kun je sites en pagina's vanop internet importeren en aanpassen aan je eigen behoeften. Migreer je sales funnels en landingspagina's vanuit ClickFunnels. Verplaats uw lidmaatschapssite van Kartra of Kajabi. Hier zijn we erg enthousiast over!  [GrooveReview.nl]
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

GrooveFunnels is ideaal voor iedereen die hun marketingtools in één suite wil samenbrengen, kosten wil besparen, de productiviteit wil verhogen en zich wil focussen op meer inkomsten.

Bovendien zal de zonet gelanceerde importeer functie je helpen bij het snel overzetten van jouw sites en funnels!


Hoe kom je nu aan GrooveFunnels?

Meld je hier aan. Er is geen creditcard nodig.


Het gratis Base plan heeft niet elke app in de suite (bedrijven moeten immers geld genereren om deze diensten te kunnen leveren).


Toch kun je met de basis tools al veel doen: drie sites of sales funnels opzetten, producten verkopen, een affiliate aanbod maken, etc. Als je het wil proberen, zet dan een gratis account op. Je kan upgraden wanneer je dat zelf wil rechtstreeks in je account..


Belangrijk: Houd er rekening mee dat wanneer de software weldra uit Beta gaat, de mogelijkheid om éénmalig te betalen voor levenslange toegang wegvalt. Het zal dan alleen nog beschikbaar zijn tegen maandelijks terugkerende abonnementskosten.


Als het Platinum Lifetime plan nog beschikbaar is, overweeg dan sterk hoeveel het je elk jaar zal besparen in tijd en geld.


Maak simpelweg een gratis GrooveFunnels account aan en kies dan de upgrade-optie als die nog beschikbaar is.

Je kan de kant-en-klare sjablonen gebruiken, een site vanaf nul bouwen, of je websites of sales funnels in GrooveFunnels importeren met gemak!