Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Onze beoordeling van GrooveFunnels: Voordelen, nadelen & Platinum plan.

De GrooveFunnels suite heeft een vertrouwde interface waardoor het makkelijk te gebruiken is.


Het is heel geschikt voor zowel nieuwe als gevestigde ondernemers die er op gebrand zijn om snel resultaten te behalen.


Het maken van een site, funnel, of e-mailcampagne in GrooveFunnels is eenvoudig. De interface, de lay-out en het menu zijn intuïtief, dus de leercurve is kort in vergelijking met het aanleren van tools van veel verschillende leveranciers.


Eens vertrouwd met de suite, wordt het makkelijk om zelfs de meer complexe marketingstrategieën die de marktleiders gebruiken te implementeren.


Door GrooveFunnels te gebruiken kunnen mensen zoals wij eindelijk op een gelijk speelveld spelen!


De enige reden waarom we het niet de volledige 5 sterren hebben toegekend is dat sommige tools nog niet zijn gelanceerd. Iedereen is natuurlijk enthousiast en wil de apps zo snel mogelijk uitgebracht zien!


Maar er is ook een voordeel dat ze niet alles tegelijk wordt gelanceerd:


 • De vertrouwde interface maakt het reeds makkelijker om de individuele apps te beheersen. Dus elke keer er een nieuwe app wordt uitgebracht, hoeven we alleen maar te bekijken wat anders is. Zo blijft de leercurve kort.
 • Het in één keer uitbrengen van alle tools zou een aanzienlijke belasting voor het support team betekenen. Daarom is een meer geleidelijke release zinvol, en worden de support tickets snel afgehandeld.
 • De release data zijn reeds vele maanden vooruitgeschoven! Het team heeft onlangs 18 ontwikkelaars toegevoegd. Daardoor zijn releases gepland voor het midden van 2021, reeds naar het einde van dit jaar verschoven!
 • Het betekent ook dat we nog kunnen meeprofiteren van het Platinum Lifetime plan voordat de Beta achter de rug is, en ze permanent overschakelen op een puur maandelijks abonnementsplan.
GrooveFunnels omvat GroovePages en GrooveSell compleet gratis. Het is een compleet en robuust winkelwagentje en affiliate programma, product en affiliate marktplaats, met statistieken en super makkelijk om je producten en diensten voor de klant te krijgen. Een enkel platform dat uitermate geschikt is voor zowel verkopers als affiliate marketeers. [GrooveReview.nl]
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Door GrooveFunnels te gebruiken kunnen mensen zoals wij eindelijk op een gelijk speelveld spelen!

GrooveFunnels is betaalbaarder, veelzijdiger en levert betere resultaten dan concurrerende producten.

Onze beoordeling van de GrooveFunnels suite: 4.5/5 sterren.

Door de eenvoudige gebruikersinterface en een duidelijke visie op de toekomst is GrooveFunnels de perfecte set aan marketingtools om in te investeren.


GrooveFunnels is betaalbaarder, veelzijdiger en levert betere resultaten dan concurrerende producten.


Het combineert alle cruciale tools om onze bedrijven vanop één centrale plek te runnen. De apps zijn netjes geïntegreerd en eenvoudig in gebruik


Het overstappen naar GrooveFunnels voor al onze websites en marketing was onze beste beslissing van 2020. We denken dat het misschien ook wel de jouwe wordt!


Maar, er gaat niets boven eigen ervaring, dus voordat we de voors en tegens gaan bekijken, zet gerust een gratis een account op. Probeer het zelf uit en kijk samen met ons wat er het allemaal kan.

Het overstappen naar GrooveFunnels voor al onze websites en marketing was onze beste beslissing van 2020.


We denken dat het misschien ook wel de jouwe wordt!

Voordelen en nadelen van de GrooveFunnels Platinum suite

Voordelen


 • All-In-One pakket voor al uw digitale marketing- en sales behoeften.
 • Pagina's laden supersnel, voor een betere Google ranking en hogere conversies.
 • "Mobile-First Indexing" voor een betere Google-ranking.
 • Uitstekende SEO-functies standaard ingebouwd, voor een betere Google-ranking, waardoor klanten jouw site of funnel kunnen vinden zonder dat je geld hoeft uit te geven aan advertenties!
 • Webhosting inbegrepen. Betaal nooit meer voor hosting.
 • Gratis SSL. Betaal nooit meer voor SSL-certificaten.
 • Aangepaste domeinnamen. Betaal nooit meer om uw eigen domeinnamen te gebruiken!
 • Integreert met bekende payment gateways: Stripe, Paypal, Braintree, GrooveSell en meer.
 • Gemakkelijker te gebruiken dan apps van veel verschillende leveranciers.
 • Snelle sites/pagina's/funnels bouwen via premium blocks en een veelzijdige drag-and-drop interface.
 • Maandelijks nieuwe hoogrenderende site- en funnel sjablonen door topontwerpers die overgestapt zijn en nu exclusief voor GrooveFunnels ontwerpen!
 • Een goed gefinancierd visionair team dat zich heeft bewezen op het gebied van digitale marketing, softwareontwikkeling en projectmanagement.
 • Gericht op het bouwen van betere tools in plaats van het verkopen van trainingen elke maand opnieuw.
 • Luistert naar de gemeenschap en bouwt de tools die klanten willen.
 • Eerlijke, open communicatie met publieke roadmaps, changelogs, een open ticketing systeem, en het upvoten van feature requests.
 • Een enthousiaste community die nieuwe gebruikers graag helpen.
 • Uitstekende prijsstrategieën. Gratis/per maand/lifetime!
 • Voor een korte tijd nog beschikbaar als een Lifetime plan, waardoor maandelijkse terugkerende kosten kunnen vermeden worden wanneer de suite uit Beta gaat.
De GrooveFunnels online gemeenschap is top. Het bedrijf luistert actief naar wat gebruikers precies willen. Ze hebben eerlijke, open communicatie met publieke roadmaps, changelogs, een open ticketing systeem, en het upvoten van feature requests. Onbestaand bij ClickFunnels bijvoorbeeld. [GrooveReview.nl]

"Mobile-First Indexing" en uitstekende SEO-functies standaard ingebouwd voor een betere Google-ranking, waardoor klanten vinden jouw site of funnel kunnen vinden zonder dat je geld hoeft uit te geven aan advertenties!

Betaal nooit meer voor hosting, betaal nooit meer voor SSL-certificaten, en betaal nooit meer om uw eigen domeinnamen te gebruiken!

Nadelen


 • Officieel nog steeds in Beta, dus je komt af en toe een bug tegen, maar de meeste zijn makkelijk te omzeilen en worden snel opgelost. Het is begrijpelijk omdat geen enkel ander team zo snel een veelzijdige suite vanaf nul heeft gebouwd.
 • Nog niet alle apps zijn beschikbaar, maar ze worden over het algemeen wel sneller uitgebracht dan vooropgesteld!


Om uw marketingtools klaar te maken voor de toekomst aan de laagste kost, overweeg zeker het Lifetime plan terwijl het wordt aangeboden. U betaalt nooit meer een maandelijks bedrag, krijgt een resem extras en ontvangt alle toekomstige updates en upgrades gratis.


Hoe dit te doen? Maak een gratis account aan. Vervolgens zie je de upgrade-pagina met een overzicht van wat er in het Platinum-plan allemaal is opgenomen.


U kunt upgraden wanneer u dat zelf wil; vandaag, over een maand of over een jaar.


Zelfs wanneer de speciale Platinum Lifetime binnenkort vervalt, is er de mogelijkheid om via het Platinum maandabonnement het merendeel van de extra functies te gebruiken zodra u die nodig heeft.

GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Om uw marketingtools klaar te maken voor de toekomst aan de laagste kost, overweeg zeker het Lifetime plan terwijl het wordt aangeboden.


U betaalt nooit meer een maandelijks bedrag, krijgt een resem extras en ontvangt alle toekomstige updates en upgrades gratis.