Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Waarom we GrooveFunnels gebruiken: Goedkoper, mogelijkheden & support.

Als je enigszins vertrouwd bent met online marketing, dan ken je mogelijks de naam ClickFunnels. Het WAS de software die enkele jaren geleden sales funnels populair maakte.


De afgelopen jaren hebben hun gebruikers de nieuwere alternatieven ontdekt: sommige aanzienlijk goedkoper, anderen met heel wat meer mogelijkheden, anderen met een prima support, en één die een bijna perfecte combinatie is van dit alles: GrooveFunnels.


Laat ons de mogelijkheden van GrooveFunnels doornemen en bekijken of het inderdaad de marketingsoftware is die je als ondernemer een merkbaar voordeel geeft.


We bekijken zodra de verschillende apps in de suite, de prijs, de upgrades en speciale aanbiedingen. We evalueren de functies van elke app, de mogelijke positieve en negatieve aspecten, support en nog veel meer.


Omdat we zelf van ClickFunnels naar GrooveFunnels zijn overgestapt, weten we als geen ander dat ze ClickFunnels het vuur aan de schenen leggen. In heel wat opzichten is GrooveFunnels reeds de betere (en goedkopere) oplossing.

GrooveFunnels Dashboard. Hoe ziet GrooveFunnels eruit? GroovePages, GrooveSell, GrooveAffiliate, GrooveVideo, GrooveMember, GrooveMail, Ecommerce, GroovePay, GrooveAds, GrooveAcademy, Affiliate Program. [GrooveReview.nl]
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Omdat we zelf van ClickFunnels naar GrooveFunnels zijn overgestapt, weten we als geen ander dat ze ClickFunnels het vuur aan de schenen leggen.


In heel wat opzichten is GrooveFunnels reeds de betere (en goedkopere) oplossing.

Met elke nieuwe app die men lanceert, komt marktdominantie dichter bij. Zodra de Beta-launch voltooid is, wat elke dag kan zijn, wordt het Platinum Lifetime plan dan ook permanent stopgezet.


GrooveFunnels wordt dan een maandelijkse abonnementsdienst, net als ClickFunnels, maar markant beter. Meldt je dus zeker aan voor het gratis Base Lifetime plan of voor het volledig Platinum Lifetime plan voordat dat gebeurt.


Software as a Service (SaaS) komt steeds meer in trek. Mensen zijn het beu om wekenlang tijd te verliezen met het opzetten van servers, software up-to-date te houden, of software van verschillende fabrikanten aan elkaar te knopen, als dat al lukt!


Inloggen via een browser, en onze zaak beheren rechtstreeks in de Cloud is één van de redenen waarom we in de wolken zijn over GrooveFunnels! Nooit meer plugins updaten of ons zorgen maken of onze site wel veilig is.


Om het meeste uit digitale marketing te halen, hebben we een platform nodig dat aan al onze behoeften voldoet. Wanneer één suite daarnaast ook een snelgroeiende groep aan enthousiaste fans heeft, is het misschien wel de moeite waard om zelf een kijkje te nemen.


Of je het nu gebruikt voor een persoonlijke site, om een nieuw bedrijfsidee uit te proberen, of in jouw dagdagelijkse zakelijke omgeving, de kans is groot dat je binnenkort enkel nog GrooveFunnels wil gebruiken. In de komende weken en maanden worden er trouwens steeds meer applicaties gelanceerd. Het wordt dus echt wel de enige verkoop- en marketings software die je nodig hebt. 

GrooveFunnels. Betere mogelijkheden en ondersteuning dan ClickFunnels. Integriteit in communicatie: transparantie, changelogs, roadmap, feature requests. Betere community dan ClickFunnels, gericht op marketing en software oplossingen. SAAS marketing tools 2020. [GrooveReview.nl]

Inloggen via een browser, en onze zaak beheren rechtstreeks in de Cloud is één van de redenen waarom we in de wolken zijn over GrooveFunnels! 


Nooit meer plugins updaten of ons zorgen maken of onze site wel veilig is.

Nadat je onze complete GrooveFunnels review hier hebt gelezen, zal je begrijpen waarom we het een beoordeling van 4,5 op 5 sterren geven. Het is gebouwd op een modern en robuust platform, het aantal tools wordt steeds uitgebreid en de werking ervan verbeterd. Er is ook een duidelijke bedrijfsvisie en eerlijke, directe communicatie.


Vooral deze transparantie kunnen we waarderen!


We hebben zelden een bedrijf gezien dat zo open is over hun toekomstplannen. Het GrooveFunnels team publiceert roadmaps van wat er aan zit te komen en changelogs over de laatste verbeteringen aan het platform. Iedereen kan trouwens functies suggereren of upvoten. De functies die het meest in trek zijn binnen de gemeenschap krijgen dan prioriteit.


Dit niveau van transparantie en integriteit is één van de belangrijkste redenen waarom we van ClickFunnels naar GrooveFunnels zijn overgestapt.


Het GrooveFunnels-team staat zoveel dichter bij de gebruikers. Ze leven er voor om het beste marketingplatform te bouwen en verrassen elke maand opnieuw met meer functionaliteit.


Je wordt er ook niet elke dag agressief om de oren gespamd met "de laatste nieuwe (maar in realiteit nauwelijks herwerkte) training die enkel nu te koop is" zoals elders het geval is.


Kortom, we houden van de integriteit, en de recht-door-zee aanpak. 


Maak hier een gratis GrooveFunnels account aan.

We geven het een beoordeling van 4,5 op 5 sterren, omdat het gebouwd is op een modern en robuust platform, het aantal tools steeds wordt uitgebreid en de werking ervan verbeterd.


Er is ook een duidelijke bedrijfsvisie en eerlijke, directe communicatie.

Je wordt er ook niet elke dag agressief om de oren gespamd met "de laatste nieuwe (maar in realiteit nauwelijks herwerkte) training die enkel nu te koop is" zoals elders het geval is.


Kortom, we houden van de integriteit, en de recht-door-zee aanpak.