Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Wat er zo goed is aan GrooveFunnels: Alle tools werken perfect samen.

GrooveFunnels is een complete online marketing toolkit die de interactie met klanten, en daardoor het verhogen van onze winst, makkelijk en betaalbaar maakt.


De interface is heel intuïtief, dus het is makkelijk switchen tussen de verschillende tools in deze suite.


Dit levert een aanzienlijke besparing van tijd en geld op. We hoeven immers niet de software van verschillende softwareleveranciers aan te leren. Alles bij GrooveFunnels is uniform, en wordt voortdurend bijgewerkt.


Zie het als een Zwitsers zakmes. Het wordt uitermate makkelijk om een bedrijf snel te laten groeien met GrooveFunnels, omdat alle tools van bij het begin zijn ontwikkeld om naadloos samen te werken.


De meest populaire tool is de page builder, GroovePages, maar je kunt zoveel meer doen met de volledige suite. Een paar voorbeelden


  • Bouw websites, landingspagina's, sales funnels, membership sites en blogs.
  • Bespaar tijd met de groeiende lijst van sjablonen, of kloon een eerder-succesvolle pagina en pas die aan!
  • Importeer een website of pagina en pas deze aan je eigen behoeften aan.
  • Stuur automatisch klantspecifieke e-mailaanbiedingen naar je publiek.
  • Upload uw video's en biedt kijkers een speciale aanbieding aan wanneer ze een bepaald gedeelte van de video hebben bereikt!
  • Maak live en geautomatiseerde webinars. (Heel binnenkort.)
  • Ontwikkel digitale of fysieke producten en stuur ze naar klanten overal ter wereld, allemaal op automatische piloot.
GrooveFunnels - Om de paar weken komen er nieuwe en aantrekkelijke sjablonen uit, waardoor het gemakkelijk is om snel een website of sales funnel template te kiezen en op te bouwen.  [GrooveReview.nl]
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Het wordt uitermate makkelijk om een bedrijf snel te laten groeien met GrooveFunnels, omdat alle tools van bij het begin zijn ontwikkeld om naadloos samen te werken.

Dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden die GrooveFunnels biedt.


En met het GrooveFunnels Platinum Lifetime plan, indien nog beschikbaar, heb je altijd toegang tot de allerbeste marketingtools zonder maandelijkse vergoeding, ooit!


Zodra GrooveFunnels uit Beta gaat, wordt er overgeschakeld op een vast maandelijks abonnement. 


Bereken via onderstaande tabel hoeveel je hierdoor elk jaar bespaart.

GrooveFunnels vergeleken met ClickFunnels, SamCart, TapAffiliate, ActiveCampaign, Kajabi, Vimeo, Shopify, GotoWebinar, EverWebinar, StreamYard, Zendesk, Calendly, Response Suite en Provely. Levenslange licentie sales funnel builder. Eenmalige betaling goedkoper dan oplossingen van derde partijen. Marketing- en sales funnels. Besparing van meer dan €13.000 per jaar. [GrooveReviewed.com]

Met het GrooveFunnels Platinum Lifetime plan, indien nog beschikbaar, heb je altijd toegang to de allerbeste marketingtools zonder maandelijkse vergoeding, ooit!

Je kunt hier een gratis GrooveFunnels account aanmaken. Wanneer je de software leuk vindt en wilt upgraden naar het Platinum Lifetime plan, kun je dat doen vanuit je account.