Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Groove Funnels & Groove Pages Review 2021

Laatst aangepast: Vandaag

Wat is een sales- of marketing funnel en waarom heb ik die nodig?

Wat is een sales funnel en hoe werkt die precies?


Misschien heb je nog nooit gehoord van een sales funnel, dus laten we eens kijken wat ze zijn en waarom ze super belangrijk zijn, zelfs belangrijker dan uw website!


Voordat klanten een product aankopen, doorlopen ze een aantal logische en emotionele stappen.


Als we weten wat belangrijk is voor onze klanten, dan kunnen we hen helpen om sneller die beslissing te nemen. Misschien is het door het aanbieden van een nuttig geschenk, of een flinke korting wanneer ze meer stuks van hetzelfde product kopen.


Het gaat erom onze klanten te begrijpen en hen subtiel naar de kassa te leiden.


We noemen dit proces een sales- of marketing funnel. Mensen gaan de trechter binnen, en geld en klanten blij met hun aankoop komen er aan de andere kant uit.

Infographic: Wat is een sales funnel, makkelijk uitegelegd. Leads -> Prospects -> (Terugkomende) Klanten [GrooveReview.nl].
GrooveFunnels & GroovePages Review 2021

Mensen gaan de trechter binnen, en geld en klanten blij met hun aankoop komen er aan de andere kant uit.

Mensen die eerder bij ons kochten worden vaak onze beste klanten, dus we willen een goede relatie met hen opbouwen. Dat betekent niet dat we met elk van hen persoonlijk contact moeten opnemen. Dit alles kan geautomatiseerd worden met de tools van GrooveFunnels.


Ons einddoel is dat deze klanten terugkeren en ook onze hoger geprijsde producten in het midden en aan het einde van onze funnel gaan kopen.


Heb je nog geen sales funnel, dan laat je echt wel het meeste geld op tafel liggen, zelfs met een prachtige website!


Het is alsof je een winkel hebt waar klanten graag rondlopen, maar ze hebben geen idee hoe of waar de kassa te vinden. Uiteindelijk geven ze het op, en noch jij, noch de klant krijgen wat jullie willen.

Voordelen van een sales funnel: GrooveFunnels omvat GroovePages, het nummer 1 site en sales funnel builder platform. Het wordt supergemakkelijk om pagina's te maken, bestelformulieren, popups en video's in te voegen, of een modern winkelwagentje aan je site te koppelen, dit om ervoor te zorgen dat je klanten zich thuis voelen en zo je  winst opdrijven. [GrooveReview.nl]

Heb je nog geen sales funnel, dan laat je echt wel het meeste geld op tafel liggen, zelfs met een prachtige website!

Een verkoper kan een verkoop redden door ter plekke de klant extra uitleg of een demonstratie te geven.


Online hebben we die luxe niet. We moeten rekening houden met de afstand en de korte aandachtsspanne van onze klanten, en tools gebruiken om de verkoop te bespoedigen.


Daarom zijn funnels revolutionair! Met de juiste tools, brengen we onze klanten op een snelle maar aangename manier naar de kassa.


Automatisch mails sturen wanneer een aankoop niet is afgerond, het makkelijk aanmaken van popups, en de vele andere tools, laten ons toe om niet alleen de verkoop te redden, maar om een massa tevreden klanten op te bouwen.

GrooveFunnels Platinum omvat GrooveVideo. We kunnen met ons publiek op meerdere extra manieren communiceren wanneer ze onze video's bekijken, door formulieren, banners of tekst overlays toe te voegen of door een reeks van e-mails te starten op basis van hoe ver ze in de video hebben gekeken. We kunnen zelfs video's gaan split-testen!  [GrooveReview.nl]

Funnels zijn revolutionair! Met de juiste tools, brengen we onze klanten op een snelle maar aangename manier naar de kassa, en bouwen we een massa tevreden klanten op.

Onze favoriete hulpmiddel hiervoor is GrooveFunnels.


Het stelt ons in staat om er modern uitziende websites en winst-opleverende sales funnels te bouwen, en het pakket verstuurt automatisch opvolgingsmails. De mogelijkheden zijn enorm.

GrooveFunnels & GroovePages Review 2021